Zoeken
 


Merkel waarschuwt voor einde euro en EU

Laatste wijziging: donderdag 13 mei 2010 om 19:54, 4522 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 13 mei 2010

Dat alle wereldleiders Rabiaat op de voet volgen, had u vast al begrepen. Maar nu is er KEIHARD bewijs dat ze er ook wat van opsteken. Afgelopen dagen kondigde uw rabiate redactie in diverse gewichtige en toonzettende artikelen aan dat de crisis nog erger wordt dan gedacht en dat het einde van de euro in zicht is.

Nou, de Duitse bondskanselier en machtigste man vrouw van Europa, Angela Merkel, heeft met u meegelezen. Ze waarschuwt voor de bijna ongekende ernst van de crisis en heeft het over 'de grootste proef voor de EU sinds de ineenstorting van het communisme [linksche theorie, red.]' en 'onvoorspelbare gevolgen' voor Europa.

Langzaam begint het besef dus ook door te dringen bij de doorgaans traag-van-begrip-zijnde politici (pleonasme): het einde van de euro en de EU is allerminst uitgesloten. Lees hier de oorspronkelijke Duitse tekst. Hier de gebrekkige Nederlandse vertaling.



Bron: rabiaat.nl

Voeg toe aan: