Zoeken
 


90 minutes met Willem Middelkoop

Laatste wijziging: vrijdag 4 juni 2010 om 17:23, 2862 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 4 juni 2010

Deze complete registratie van de Fictional Truth avond van 26 mei '10 gaat over ons geldsysteem en de huidige kredietcrisis.
Publicist, ondernemer en voormalig beurscommentator, Willem Middelkoop spreekt vrij aan de hand van fragmenten uit de o.a. de documentaire 'Money as Debt'. De hele avond stond bol van de onthullingen, anekdotes en de soms schokkende realiteit.

Verder gaat hij in op vragen uit het publiek en komen onderwerpen voorbij als; de krediet- en landencrisis, de bailouts van de financiële instellingen, het ontstaan van ons geld systeem, de handel in goud en de waarde ervan, hoe werkt onze geldcreatie, het loslaten van de goud standaard, de Bilderbergconferentie, het functioneren van de media, complementaire geldsystemen en ruilhandel, de nucleaire optie van centrale banken om overheidstekorten te dichten, de economische oorlog die begonnen is, 9/11, de huidige situatie in Amerika, complottheorieën, of deze crisis gecreëerd is, de Amero, wereldmunt SDR en federal reserve act van 1913.

Kortom alles wat je Middelkoop zou willen vragen komt aan bod. Meer info: fictionaltruth.nl

 

 

 Bron: vimeo.com

Voeg toe aan: