Zoeken
 


Onderzoeker van de vaccin-autisme-link stal 2 miljoen Euro van het onderzoeksgeld en fraudeerde

Laatste wijziging: zondag 13 juni 2010 om 14:25, 2360 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 13 juni 2010

De Deense wetenschapper die het onderzoek leidde dat moest aantonen dat kwik in vaccins geen autisme zou veroorzaken wordt ervan verdacht documenten te hebben vervalst en 2 miljoen Euro aan onderzoeksgeld (belastinggeld) te hebben gestolen van ‘Aarhus University’ in Denemarken!
Het gaat hier om Poul Thorsen.  Het CDC ‘Center for Disease Control’ betaalde dit onderzoek geleid door Thorsen aan de ‘Aarhus University’.


Volgens een rapport van de Amerikaanse advocaat en autisme‐activist Robert F. Kennedy Jr., zoon van de vermoorde senator met dezelfde naam, werden aan Poul Thorsen door het klaarblijkelijk even corrupte Centrum voor Ziekte Controle (CDC) van de Amerikaanse regering, miljoenen dollars gegeven om te proberen te bewijzen dat er geen verband bestaat tussen het vaccineren van kinderen en de explosieve groei van autisme bij kinderen. Kennedy, die voorzitter is van de Waterkeeper Alliance en een professor in de rechten aan de Pace Universiteit, is een prominent criticus op het gebruik van het op kwik gebaseerde ‘Thimerosal’ als conserveringsmiddel in vaccins die aan kinderen worden gegeven.

Kennedy’s prominente claims en onafhankelijke verklaringen van leidinggevende wetenschappers hebben er voor gezorgd dat kwik nu een verboden stof is in vaccins. Alhoewel de kwik-houdende Adjuvant ‘Thiomersal’/'Thimerosal’ nog altijd in o.a. de Tetanus-vaccins, Hepatitis-vaccins en de ‘Mexicaansegriep’-vaccins zit. Desondanks hebben het CDC en de vaccin-industrie geprobeerd om te claimen dat 'thimerosal' onschadelijk is. Bij die inspanningen was Thorsen de sleutelfiguur.

Thorsen was het hoofd van een Deense researchgroep die verschillende sleutelstudies heeft geschreven die de claims van het CDC ondersteunen dat het MMR, het kwik bevattende Bof, Mazelen, Rode hond-vaccin veilig zou zijn voor kinderen. Thorsen publiceerde in 2003 een Deense studie die een twintigvoudige toename claimde van autisme in Denemarken nadat dit land op kwik gebaseerde conserveringsmiddelen had afgeschaft. Hij concludeerde dat kwik daarom niet de schuldige kon zijn van de autisme‐epidemie. Onderzoek onthulde het bedrog van de veelvuldig geciteerde Thorsen studie naar de vermeende veiligheid van kwik in vaccins voor kinderen.

Thorsen was namelijk zo sluw om geen melding te maken van het feit dat de 20‐voudige toename in autisme in Denemarken slechts te wijten was aan een nieuwe wet die voor het eerst vereiste dat gevallen van autisme gerapporteerd moesten worden in het nationale registratiesysteem, iets dat eerder niet het geval was. Dat feit en de opening van een nationale kliniek voor autisme in Kopenhagen was volgens het onderzoek de enige oorzaak voor de stijging. Ondanks deze duidelijk lastige tegenargumenten bleef het CDC de studie citeren als het voornaamste bewijs dat vaccins die kwik bevatten veilig zijn voor zuigelingen en jonge kinderen. De mainstream media, in het bijzonder de New York Times, citeren de studie van Thorsen als de basis voor hun publiekelijke geruststellingen dat het veilig is om jonge kinderen met kwik ‐ een potentieel neurotoxine ‐ in te enten in concentraties die honderden malen boven de Amerikaanse veiligheidslimieten liggen.


Poul Thorsen blijkt ook nog eens ’slechts’ een psychiater zonder enige qualificaties als Toxicoloog of Wetenschappelijk Onderzoeker te zijn.
Hij was er wel in geslaagd een langdurige relatie te creëren met het CDC. Hij bouwde een onderzoeksimperium op dat de Noord Atlantische Epidemiologisch Allianties (NANEA) wordt genoemd dat naar buiten bracht dat het een nauwe band had met het autisme team van het CDC. De Deense politie doet nu onderzoek naar Thorsen op basis van een strafklacht wegens oplichting en zegt dat hij er vandoor is gegaan met 2 miljoen dollar Amerikaans belastinggeld van het CDC!

Een onderzoek door de Universiteit van Aarhuus en de CDC ontdekte dat Thorsen documenten had vervalst en in schending van universiteitsvoorschriften, salarissen ontving van zowel de Deense Universiteit als van de Emory Universiteit in Atlanta, niet ver af van het CDC, waar hij leiding gaf aan de pogingen om de rol van vaccins te verdedigen bij de discussie over vaccins als oorzaak van autisme en andere hersenstoornissen. Thorsen heeft vanaf 2002 van de Amerikaanse overheidsinstelling CDC 1,6 miljoen dollar ontvangen.
Zie hier de verklaring van ‘Aarhus University’ :
http://www.rescuepost.com/files/thorsen-aarhus.pdf

Onlangs werd ontdekt dat zijn medewerker, Kreesten Madsen had samengezworen met CDC officials om op frauduleuze wijze alleen gunstige gegevens te verzamelen om de veiligheid van de vaccins te ‘bewijzen’.


Talloze onafhankelijke wetenschappers hebben het CDC er van beschuldigd het duidelijke verband tussen de dramatische toename in op kwik gebaseerde vaccinaties die begonnen zijn in 1989 en de autisme‐epidemie, neurologische stoornissen en andere ziekten die vanaf dat moment ieder generatie van Amerikaanse kinderen hebben getroffen, te ontkennen. Vragen over Thorsens wetenschappelijke integriteit kunnen uiteindelijk het CDC dwingen om de vaccinprotocollen te herzien, aangezien de meeste andere pro-vaccinatie studies die door het CDC worden geciteerd gebaseerd zijn op de bevindingen van Thorsens onderzoeksgroep, waaronder artikelen die gepubliceerd zijn door het Journal of the American Medical Association (JAMA), The American Journal of Preventitive Medicin, the American Academy of Pediatrics, the New England Journal of Medicine en andere tijdschriften. De betrouwbaarheid van al deze studies dient nu onderzocht te worden, aldus Kennedy.


De twee onderzoeken geleid door Poul Thorsen, die nu onder vuur liggen zijn:

Thimerosal and the occurrence of autism: negative ecological evidence from Danish population-based data.

Madsen KM, Lauritsen MB, Pedersen CB, Thorsen P, Plesner AM, Andersen PH, Mortensen PB, Pediatrics. 2003 Sep;112(3 Pt 1):604-6.
 
A population-based study of measles, mumps, and rubella vaccination and autism.

Madsen KM, Hviid A, Vestergaard M, Schendel D, Wohlfahrt J, Thorsen P, Olsen J, Melbye M., N Engl J Med. 2002 Nov 7;347(19):1477-82.


De deense autoriteiten zijn nog altijd opzoek naar Thorsen die in nu in Atlanta (VS) zou verblijven…


Zie hier het artikel in ‘de Copenhagen Post Online’:
http://www.cphpost.dk/news/international/89-international/48229-researcher-accused-of-cheating-uni-out-of-millions.html


Video van Amerikaanse nieuws-zender NBC hierover:
http://www.11alive.com/video/default.aspx?menuid=149#/A+New+Twist+In+The+Controversy+Over+Autism/71272069001


Grappige video:
http://www.youtube.com/watch?v=E1X_oqvQDkI


Bronnen:
http://www.huffingtonpost.com/robert-f-kennedy-jr/central-figure-in-cdc-vac_b_494303.html


http://www.ageofautism.com/2010/03/danish-scientist-absconds-with-2-million-poul-thorsen-proved-vaccines-dont-cause-autism-.html


http://www.ageofautism.com/2010/03/nbc-11-atlanta-reports-.html?cid=6a00d8357f3f2969e20120a9265630970b


http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/03/30/central-figure-in-vaccine-coverup-absconds-with-2-million.aspx
Ik schreef hierover op: http://www.argusoog.org/
Vriendelijke Groet,

PaulBron: Ingezonden

Voeg toe aan: