Zoeken
 


Aura’s en Chakras en Kundalini zijn Energetisch

Laatste wijziging: dinsdag 23 december 2008 om 23:06, 1892 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 23 december 2008

Auralagen kunnen wij ‘’geestelijk is energetisch’’ zuiveren. De Kundalini is ons energetisch geestelijk energiekanaal en loopt dwars door onze 10 chakras. Reiki Initiaties zijn geestelijke Inwijdingen en activeert onze energetisch geestelijk energie kanaal onze Kundalini. Door Reiki ‘’zuivere Initiaties’’ reinigt en zuivert de Mens zijn 3de negatieve karma aura laag. Door Reiki Inwijdingen wordt ons aura gezuiverd en onze immuniteit wordt geactiveerd.

 

4deAuralaag: Aards-fysiek ‘zwaar stoffelijk’ lichaam hebben wij nodig op Aarde.

3deAuraLaag: Onderbewustzijn = geweten: zijn collectief karma negativiteiten, en dit was onze Blauwdruk.

Wij kunnen ons onderbewustzijn = ons geweten en blauwdruk zuiveren, doe een vergeving voor jezelf, dan komt er weer eenheid en ben je van binnenuit beschermd. Schuif je problemen niet van je af, vergeef je zelf dit is opkomen voor jezelf. Er zijn verschillende aura kleuren wit is eenheid.

2deAuralaag: inner IK = Geest + Ziel + Inner kind is Hart + Kundalini + 10 Master-cellen + 10 Chakras + 10 zintuigen zijn helpers en helpen je met je inner Eenheid.

1steAuralaag: Geestelijk Energetisch Lichtlichaam het voertuig van ons bestaan. De Mens is met Geestelijke Energetische LICHT van het Universum gecreëerd.

Spiritualiteit is Energetische Psychologie en laat ons iets ‘’geestelijks’’ begrijpen en benoemen, dit is al een heling en zuivering op zichzelf (dit is geen proces.) Alles werkt eenvoudig; als wij positief zijn, trekken wij positief aan, dan hebben wij geen klachten. Als wij negatief zijn, trekken wij ook negatief aan en dan krijgen we geestelijke en lichamelijke problemen. Geluk zit van binnen in je hart. Energetische psychologie werkt goed als je samenwerkt met je inner zelf en dan werk je met je eigen oervertrouwen + oergeloof + oerwaarheid = je oerweten.

4deAardse lichaam ‘’vel en beentjes’’ laten wij na ons overlijden op Aarde achter. 3de Onderbewustzijn = geweten, dus door een vergeving laat die negativiteit los.

2de Is onze Inner IK aura binnenlaag blijft altijd bij ons, zit in ons lichtlichaam.

1ste Energetisch Geestelijk Lichtlichaam is ons bestaansrecht. Wees niet bang voor de dood, wij gaan met ons Lichtlichaam naar het LICHT waar onze ‘overleden’ familie is. Vertrouw + geloof dat wij onze spirituele familie terugzien. De Mens komt vanuit het Etherisch LICHT en gaat terug naar het LICHT. Er zijn 10 Etherische Geestelijke Dimensies onderverdeeld in 10 delen. Door vertrouwen + geloven op het LICHT wordt je er ook automatisch op afgestemd.

Auralagen kunnen wij ‘’geestelijk is energetisch’’ zuiveren. De Kundalini is ons energetisch geestelijk energiekanaal en loopt dwars door onze 10 chakras. Reiki Initiaties zijn geestelijke Inwijdingen en activeert onze energetisch geestelijk energie kanaal onze Kundalini. Door Reiki ‘’zuivere Initiaties’’ reinigt en zuivert de Mens zijn 3de negatieve karma aura laag. Door Reiki Inwijdingen wordt ons aura gezuiverd en onze immuniteit wordt geactiveerd. Dóór zuivere Inwijdingen worden wij gezuiverd, ons Aards lichaam wordt ook van binnenuit geheeld.

 

Deze informatie bron is van Ans Corbee.



Bron: spiritualwisdom

Voeg toe aan: