Zoeken
 


Man bekogeld door aliens

Laatste wijziging: dinsdag 20 juli 2010 om 09:12, 3003 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 20 juli 2010

Een vijftig jaar oude Serviër heeft wel erg veel pech. Zijn huis is in drie jaar tijd zes keer geraakt door een meteoriet. Radivoje Lajic is echter bang dat buitenaardse wezens het op hem gemunt hebben.

Drie jaar geleden werd zijn huis in het noordelijke dorp Gornji Lajici voor het eerst getroffen door een stuk steen uit de ruimte. Na overhandiging van een exemplaar aan de Universiteit van Belgrado werd door experts bevestigd dat het hier inderdaad om meteorieten gaat. Zij gaan nu onderzoeken waarom juist Lajic's huis meteorieten aantrekt als een magneet. Wel is zeker dat de stenen zijn huis raken als het regent, nooit bij heldere hemel.

Lajic weet echter een heel andere oorzaak. Volgens de Serviër zijn het aliens die zijn huis gebruiken als doel. "Ik ben natuurlijk het doelwit van buitenaardse wezens", liet hij na de vijfde meteorietinslag weten. "Ik weet niet wat ik fout heb gedaan, maar er is geen andere verklaring mogelijk. De kans om te worden getroffen door een meteoriet is zo klein dat zes keer te worden geraakt wel opzettelijk moet zijn."

De Abraham heeft zijn dak inmiddels versterkt met ijzeren platen. Hij financierde de versteviging met het geld dat de verkoop van een meteoriet opbracht. Hij verkocht de steen aan een Nederlandse universiteit.

"Ik twijfel niet, ik ben het doelwit van aliens. Ze spelen een spelletje met me. Waarom ze het doen is me een raadsel, maar als het regent, kan ik niet slapen uit angst voor een nieuwe inslag.Bron: fok.nl

Voeg toe aan: