Zoeken
 


Zonnevlam oorzaak afgelopen hittegolf op aarde

Laatste wijziging: vrijdag 30 juli 2010 om 11:00, 4267 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 30 juli 2010

AMSTERDAM -  Astronomisch onderzoeker David Evans uit Engeland zegt de oorzaak van hitte golf te weten. Enkele milieu onderzoekers zeiden dat het broeikaseffect hier schuldig aan was. Onder andere RTL Nieuws en het NOS namen deze argumenten over. Het astronomie center in Coleshill heeft een zonnevlam waargenomen als oorzaak van de hittegolf. De onderzoeksresultaten zijn 28 juli bekend gemaakt door David, en zijn voor 87% correct.
 
Het onderzoek naar deze zonnevlam in samenwerking met NASA heeft aangetoond dat dit hoogstwaarschijnlijk de oorzaak was van de hittegolf. Het eerste wat de meeste global warming onderzoekers aangaven na de hittegolf was broeikaseffect. Nu zou de aarde volgens deze onderzoekers de eerst effecten gaan merken, en zou dit alleen nog maar erger worden. David Evans zegt dat hij de opwarming van de aarde wel onderschrijft, maar de afgelopen hittegolf niet de effecten waren van het broeikaseffect. De geloofwaardigheid van milieu onderzoekers zou lijden onder dit soort snelle conclusies. 



Bron: inc-nieuws.com

Voeg toe aan: