Zoeken
 


De Maan krimpt?

Laatste wijziging: donderdag 26 augustus 2010 om 19:59, 2836 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 26 augustus 2010

Een mooi stukje mainstream media nieuws: Wetenschappers suggereren dat de maan aan het krimpen is. Dat denken ze af te leiden aan bepaalde bergranden die op de maan te zien zijn. De oorzaak zou zijn een afkoelende kern. Hiernaast zie je de foto die gepubliceerd is. Het lijkt mij trouwens eerder een kloof dan een bergketen, het is niet echt duidelijk wat je hier ziet.

Leuk aan dit bericht is dat ik een tijdje terug juist het tegengestelde heb laten zien in een filmpje dat suggereert dat de aarde expandeert in de loop der tijd, dus niet kleiner wordt maar juist groter wordt! Kijk eens naar deze video van Neil Adams die heel goed laat zien dat al onze continenten naadloos aan elkaar passen op een veel kleinere aardbol:

 

Of is dit zo gepland als reactie op de dingen die David Icke zegt in zijn nieuwe boek “Human Race get off your knees”. David suggereert daarin dat de maan een ruimteschip is van de Reptilianen of Annunaki en dat wij via de maan gecontroleerd en gemanipuleerd worden. Hij wijst ons op een aantal niet te missen feiten:

- De maan is veel te groot om satelliet van de aarde te zijn. Als de maan massief zou zijn dan zouden de aarde en de maan om elkaar heen gaan draaien, en zou je niet de situatie hebben zoals nu, dat de aarde in zijn baan blijft en de maan eromheen draait.

- Wetenschappers (?) hebben uitgerekend dat in de huidige configuratie het niet anders kan zijn dat de maan vele malen lichter moet zijn, dus volkomen hol moet zijn om het evenwicht van nu te kunnen bewaren.

- De maan is vele malen ouder als de aarde, en is dus zeker geen afsplitsing van de aarde zoals vroeger wel eens gedacht werd.

- De positie en de afmetingen van de maan zijn zo exact afgestemd op de zon, dat kan alleen maar volgens plan zijn. De maan is dusdanig “geplaatst” dat hij vanaf de aarde exact zo groot is als de zon. Dat kan geen toeval zijn!

- Waarom draait de maan niet ten opzichte van de aarde? Dat is ook een ongelofelijk toeval en uniek in ons zonnestelsel.

- Volgens Credo Mutwa herinneren de Zulu’s zich nog een aarde zonder maan. En in hun legenden veroorzaakte de komst van de maan grote verstoring in ons zonnestelsel, en onder andere het instorten van ons “firnament” waardoor al dat water op onze aarde terecht kwam, de zondvloed.

- Ieder kent wel het verhaal van de ontploffing op de maan die uren lang naklonk, alsof de maan een holle bol is.

- Waarom zijn de ruimtefoto’s van de maan allemaal bewerkt, zijn allerlei dingen verborgen voor ons? Dingen zoals torens, ruimteschepen, antennes, gebouwen en hele complexen. Wie probeert ons hier voor de gek te houden? De NASA, dus het leger, of wie daar achter zitten?

Genoeg reden om deze media uiting met de nodige kritische blikken te bekijken.

 Bron: goto2012.nl

Voeg toe aan: