Zoeken
 


Vervolg op de uitbarstingen van de zon

Laatste wijziging: maandag 1 november 2010 om 17:15, 3532 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 1 november 2010

Zoals in eerdere artikelen verteld heeft Patrick Geryl voorspeld dat rond 27 october de volgende zonneuitbarsting zal plaatsvinden. Volgens zijn berekeningen plus of min een paar dagen. Wat is er gebeurd deze week:

Er is vandaag nieuws naar boven gekomen waaruit blijkt dat er opnieuw een belangrijke uitbarsting van zonnevlammen geweest is volgens Spaceweather.com. En wat opmerkelijk was en al eerder het geval was op belangrijke momenten, heeft de NASA weer gefaald om te rapporteren op Maandag 25 October. Er zijn meer mensen die dit opgevallen is.

Volgens Patrick Geryl, in zijn berekeningen van de zonneactiviteits theorie, duurt een zonnecyclus om belangrijke zonnevlammen te genereren tussen de 81 en 88 dagen, met wat variatie door verschillende oorzaken. Dicht genoeg bij wat hij vond in de literatuur van de Maya, 87,45 dagen. Dit is hoe Patrick uitgerekend heeft dat de volgende zonnevlammen rond 27 October 2010 om 10 pm utc zouden plaatsvinden. Er is geen enkel rapport dat bevestigt dat op het exacte moment belangrijke uitbarstingen plaatsvonden. MAAR op 28 October, om 00:51 UTC, minder dan 3 uur na de berekende tijd vond er een belangrijke uitbarsting plaats die een grote zonnevlam veroorzaakte. (bron: spaceweather.com)

Solar Flare on October 28, 2010

Solar Flare op 28 October, 2010

Dit is wat vrijgegeven is door de NASA. Maar we weten ook dat er op 24 october al een toenemende zonneactiviteit was, waarvan de gegevens niet beschikbaar zijn bij de NASA en de SOHO telescopen missen  weer de gegevens voor de gehele 25 october precies waar de zonneactiviteit aan het toenemen was. Bizar, vooral omdat dit niet de eerste keer is dat de NASA faalt te rapporteren zoals ze normaal doen op elke andere dag. Omdat dit al meerder keren is gebeurd, moet je tenminste eens gaan denken of dit niet verdacht is.

Ga naar Spaceweather .com en kijk zelf naar de details. Zie de interactieve zonnevlammen hier.

Een ander opmerkelijk rapport kwam van Youtube door iemand die zich Joe noemt die continu deze gebeurtenissen volgt. Kijk even naar zijn korte video van deze week:

Een ander opvallend element is dat in Patrick Geryls boek,  The World Cataclysm in 2012,  waar hij deze zonnecycli al voorspeld had, hij verwachtte dat de volgende zonnevlam na degene op 1 Augustus 2010 ongeveer 50% van de sterkte zou hebben vergeleken met de vorige. Het lijkt erop dat hij gelijk heeft.

Bron:blog.2012pro.comBron: goto201

Voeg toe aan: