Zoeken
 


Lissabon & het terreurspook - Het spel is op de wagen

Laatste wijziging: maandag 22 november 2010 om 15:58, 2402 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 22 november 2010

Al meer dan twee jaar verkeert de wereld in de zwaarste economische crisis die deze planeet ooit mocht beleven. Zij die hebben opgelet weten exact hoe de vork in de steel zit. Zij weten hoe gewetenloze bankiers in de VS een misdadig systeem van het verkopen en doorverkopen van hypotheken hebben opgezet en dat door het ineenstorten van dat piramidespel de veel te hard opgeblazen wereldeconomie op enkele weken tijd bijna volledig leegliep. Zij weten dat de paniekerige reacties van onnozele politici en centrale banken om weer lucht (middels hallucinante noodhulppakketten) in de zeepbel te krijgen op niets uitdraaien en zij weten dat het geld voor die noodhulppakketten geleend wordt van de bankiers die het voornoemde piramidespel hadden opgezet - met als enig doel de staatsschulden van de getroffen landen nog verder te laten oplopen. Meerdere generaties van bankiersfamilies lijken daardoor verzekerd van een zorgeloos bestaan in perverse rijkdom. Meerdere generaties loonslaven lijken veroordeeld tot keihard werken om de rekening daarvoor te betalen.

Helaas zijn de meeste mensen te apathisch, te lui en te afgeleid door blonde haatzaaiers die de moslims van alles de schuld geven om op zoek te gaan naar het hoe en waarom van deze machinaties. Mensen die absoluut niet gebaat zijn bij een 'rechtse' regering stemden vanwege de door alle gevestigde media willens en wetens gesteunde hetze tegen moslims op partijen die niets anders wensen dan ze nog verder in de stront te trappen en aan de bedelstaf te brengen. Het partijprogramma van bankvazal Rutte en landverrader Wilders belooft namelijk niets dan 'minder voor de armen, en meer voor de rijken'.

Bron / Lees verder: Zonnewind.beVoeg toe aan: