Zoeken
 


Bye bye EURO, vaarwel EU

Laatste wijziging: maandag 29 november 2010 om 14:34, 2955 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 29 november 2010

De pleuro ligt op sterven, ik geef hem nog een jaar en dan zijn we daar ook weer vanaf.

Het was al in 1992 voorspeld dat dit een doodgeboren kindje van de EU zou worden, het kon ook niet anders want het was door en door kunstmatig, een zuiver staaltje socialisme en dat heeft nog nooit ergens gewerkt.

Ik denk dat we eerst verschillende €’s gaan krijgen, de Griekse, de Ierse, de Duits/Nederlandse etc. wat feitelijk gewoon terugkeer naar de gulden/mark, Iers pond, Drachme etc. betekent, alleen heten die dingen nog een tijdje Griekse-€, Ierse-€ etc. om de schijn nog wat op te houden.

Dat is de hardnekkige weeffout van het socialisme, zwakkeren onbeperkte toegang geven tot de bezittingen en prestaties van sterkeren, van mensen maar ook van staten en daarom hebben we zoveel uitkeringsgenieters want het legaal parasiteren op anderen is een geaccepteerde socialistische levensstijl.

De zwakkeren worden steeds zwakker want ze hoeven alleen maar hun hand op te houden bij de staat en de sterkeren worden daarvoor leeggebloed zodat iedereen uiteindelijk arm wordt, behalve socialistische voormannen dan.

Zo ook met landen. Ierland, Griekenland etc. kregen volop de gelegenheid om te teren op de zak van Scandinavië, Nederland en Duitsland en hebben dat ook ruimschoots gedaan, dat kon een kind voorspellen en nu het op is en iedereen arm barst de verwachte pleuris uit.

Ierland krijgt €100 miljard, verdeeld over 4 miljoen Ieren krijgt iedere Ier, van baby tot bejaarde €25.000 “geleend”.

Hoe kunnen ze dat ooit terugbetalen ? Zelfs de rente is al €20.000 per Ier per jaar, het jaarsalaris van de gemiddelde Ier, dat gaan ze echt nooit betalen, ongeacht wat minister de Jager van Belastingophalen beweert.

Het zure is dat die €100 miljard helemaal niet bestaan, ze moeten nog worden verdiend zodat er geen berg €€ richting Ierland gaat maar een enorm gat van €100 miljard onze richting opkomt en dat gat zal worden opgevuld met uw spaargeld, uw pensioen en een groter deel van uw inkomen in de vorm van nog meer en nog hogere belastingen want de types die hier nog steeds aan de macht zijn blijven bereid om al uw eigendommen tot op de laatste cent op te maken om hun illusie van hun socialistische Vierte Reich nog een tijdje levend te houden.Bron: vrijspreker.nl

Voeg toe aan: