Zoeken
 


WikiLeaks in bezit van UFO-documenten?

Laatste wijziging: dinsdag 14 december 2010 om 16:09, 4630 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 14 december 2010

Julian Assange heeft aangegeven dat hij documenten in zijn bezit heeft die nog niet vrijgegeven zijn waarin staat aangegeven dat er UFO’s aanwezig zijn. Echter is het wel zo dat de documenten in kwestie nog niet aan de twee regels voldoen die WikiLeaks hanteert om documenten openbaar te maken. Dat heeft Assange kortgeleden aangegeven in een interview met de Britse krant The Guardian. Er wordt dus flink gespeculeerd over het feit of er cables zijn waarin bewezen wordt dat we niet alleen zijn. Wanneer deze documenten vrijgegeven worden zal er een discussie losbarsten tussen gelovers in buitenaards leven overal ter wereld.

Toch blijft Assange geheimzinnig en dubbelzinnig doen over de inhoud van de documenten. Hij geeft aan dat het niet belangrijk is dat hij inderdaad in het bezit is van documenten waarin gesproken wordt over het bestaan van UFO’s. Het zou zeker interessant zijn als WikiLeaks documenten publiceert waarbij er door de overheid wordt gesproken over UFO’s, het bestaan van aliens of iets dat uitlegt waar ze bij Area 51 an s4/Groom Lake mee bezig zijn. Er zijn veel mensen over de gehele wereld die hierin geïnteresseerd zijn en als zulk soort documenten worden vrijgegeven zal het zeer zeker wereldnieuws zijn. De wereld wacht op de publicatie van WikiLeaks over dit onderwerp.



Bron: nieuwsnederland.com

Voeg toe aan: