Zoeken
 


Mysterieuze graancirkel in Indonesië

Laatste wijziging: dinsdag 25 januari 2011 om 19:28, 5829 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 25 januari 2011

AMSTERDAM - Duizenden nieuwsgierigen verdrongen zich dinsdag bij een rijstveld in Centraal-Indonesië, waar een UFO een graancirkel, of in dit geval een rijstcirkel, zou hebben aangebrac

De zeventig meter wijde cirkel trok zoveel publiek dat de politie zich genoodzaakt zag het gebied met gele tape af te schermen.

Dorpelingen zijn zelfs begonnen met het vragen van een toegangsprijs voor de sculptuur, die duidelijk door mensenhanden is aangelegd en lijkt op een bloem. De cirkel werd afgelopen weekeinde ontdekt.

Medewerkers van de Indonesische ruimtevaartorganisatie, astronomen en woordvoerders van het Indonesische atoomagentschap concludeerden allemaal dat de cirkel niet het werk van een UFO kan zijn.


De eerste graancirkel in Indonesië, aangetroffen in een rijstveld bij de stad Yogyakarta in Midden Java.

Noot redactie:

Punt 1, waarom de titel mysterieuze graancircel als ze weten dat ie nep is?
Punt 2, leuke woordspeling, ze weten dus dat het niet door een ufo is gemaakt. Zou inhouden dat ze weten hoe graancircels eruit zien die wel door ufo's zijn gemaakt :-)

Zo op het oog te zien ziet het er chaotisch,slordig en afgeraggeld uit. Of het ufotje was dronken ofwel nachtblind of toch door mens gemaakt. Maar goed hey je weet maar nooit en wie ben ik om mijn mening hier te verkondigen...terug naar jou scotty hihi :-)



Bron: nu.nl

Voeg toe aan: