Zoeken
 


Astralwalker: 2012 – De Vergelijking Opgelost

Laatste wijziging: maandag 31 januari 2011 om 18:28, 3325 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 31 januari 2011

Pane “astralwalker” Andov is een bijzonder mens. Geboren in Macedonië en werkzaam in de computer industrie, is hij begonnen met meditatie, en uiteindelijk astraal reizen. In de afgelopen 30 jaar is hij tot verbijsterende ontdekkingen gekomen rond 2012, en heeft enkele jaren geleden diverse ebooks gepubliceerd met zijn bevindingen.

En ondanks dat hij zelfs een pagina heeft op Project Camelot, had ik nog nooit van hem gehoord. Zijn ebooks heb ik werkelijk in één adem uitgelezen en ik moet zeggen, heel veel daarvan spreekt mij ontzettend aan. Ik wil het jullie daarom niet onthouden en ik ga zijn laatste ebook “2012 – Equation Solved” geschreven in september 2010 dan ook voor jullie vertalen.

Het eboek is 100 pagina’s dus het zal even tijd kosten en ik wil het jullie hoofdstuk voor hoofdstuk geven. Voor wie engels kan lezen, staan onder dit artikel de links naar al zijn ebooks en web pagina’s.
Dan laat ik nu astralwalker zelf aan het woord:

Lees verder op: goto2012.nlVoeg toe aan: