Zoeken
 


Buitenaardse wezens leven gewoon onder ons

Laatste wijziging: donderdag 10 februari 2011 om 16:04, 4281 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 10 februari 2011

Sun Shili, een voormalig kabinetslid Buitenlandse Zaken van de Chinese regering en voorzitter van de Beijing UFO Research Society heeft verklaard dat buitenaardse wezens incognito onder de wereldbevolking leven. Het nieuws is verspreid door een Canadees dagblad, dat de interesse van Chinese wetenschappers voor al wat met buitenaards leven te maken heeft accentueert.

Naar schatting 50.000 Chinezen zijn lid van verenigingen die de aanwezigheid van buitenaards leven in China bestuderen en in totaal zouden miljoenen Chinezen zich voor aliens interesseren.

Sun Shili is de voormalige vertaler-tolk Spaans van de Chinese president Mao Zedong. Volgens hem leven verschillende buitenaardse wezens onder ons en verspreiden ze via ons hun informatie.

'80% van de nieuwe uitvindingen komen voort uit de dromen van de uitvinders. Misschien is dat de manier waarop aliens met ons communiceren. Mochten ze ons die uitvindingen in één keer aanreiken, dan zouden we ze niet meer kunnen beheren.'

Chinese wetenschappers zoals Shen Shituan, die lid is van de ruimtevaartuniversiteit van Peking, ondersteunt dat soort theorieën. In oktober vorig jaar werd een luchthaven in Inner-Mongolië verscheidene uren gesloten nadat de luchtverkeersleiders een UFO hadden gesignaleerd in de buurt van de landingsbaan. Sinds juni vorig jaar is al een tienttal UFO's gesignaleerd in China.



Bron: express.be

Voeg toe aan: