Zoeken
 


De diepere betekenis van eenzaamheid

Laatste wijziging: vrijdag 29 april 2011 om 11:07, 4302 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 29 april 2011

De huidige fase in lineaire tijd biedt een unieke mogelijkheid tot zelfreflectie en eenzaamheid.

Velen hebben nu gekozen voor een staat van eenzaamheid en alhoewel dit pad soms vervelend, moeilijk of ‘onnatuurlijk’ kan voelen is het niet zonder doel.

Eenzaamheid is een nobele staat van zijn waardoor men een kwantumsprong in bewustzijn kan maken mits juist begrepen. Je bent uiteindelijk alleen in de reis naar volledig bewustzijn.

De ziel gaat de Aarde alleen binnen en de geest verlaat de Aarde weer alleen. Geascendeerde meesters die op Aarde lopen hebben gedurende hun incarnaties millennia lang gezocht naar eenzaamheid. Dit gaat nu voor veel mensen op.

Velen die nu alleen zijn geloven dat ze een partner moeten vinden. Dit is conditionering. Velen zoeken een ‘soul mate’ of twin flame. In de meeste gevallen geldt voor de gevorderde zielen dat ze alleen zijn omdat ze dit zelf hebben georkestreerd. Het is een speciaal en nobel streven, het is tijd voor goddelijke eenzaamheid.

Dit betekent niet dat je altijd eenzaam zult zijn, het betekent simpelweg dat je hebt gekozen een tijd aan jezelf te werken om zelfliefde te bereiken. Ongeveer één op elke drie of vier levens wordt gekozen om in eenzaamheid door te brengen.

Zelfliefde is een voorwaarde

Liefde voor jezelf is een staat van zijn die velen, vooral mensen die christelijk zijn opgevoed, zijn vergeten. Het christendom leert mensen dat ze van nature zondigen en moeten vragen om vergeving. Je verloor je gevoel van goddelijkheid en vond het makkelijker om te geven dan te ontvangen waardoor de balans verdween.

Terwijl de Aarde transformeert naar het kristallijne tijdperk worden de resonantie en de dimensionale reikwijdte van de Aarde verruimd. De invloed van de dualiteit en polariteit nemen af voor zij die kiezen hun bewustzijn te verruimen tot buiten de derde dimensie.

Zowel relaties als eenzaamheid hebben hun godellijke doel. Je leert veel van een liefdevolle relatie. Dit is de natuurlijke omstandigheid in de meeste levens op Aarde. Grote groepen maken echter de laatste stappen richting verlichting en zijn in deze tijd alleen.

Eenzaamheid en onafhankelijkheid

Je leven en ervaring zijn je eigen creatie gebaseerd op je eigen overtuigingen. In eenzaamheid heb je tijd voor zelfreflectie en de kans om in de wateren te duiken die diep in jezelf stromen. Je kunt dan de liefde in jezelf herontdekken.

Relaties zijn een reflectie van de affectiviteit van je geloofsovertuigingen en laten je inzien wat wel en niet werkt. Afstandelijkheid is nodig zodat het individu zichzelf kan verkennen en weer soeverein kan worden. Een relatie van twee soevereine onafhankelijke mensen wordt gekenmerkt door een grotere balans, creativiteit en levensvatbaarheid dan een partnerschap waarbij de deelnemers van elkaar afhankelijk zijn.

Je bereikt meesterschap na perioden van ingecalculeerde afstandelijkheid. In die perioden wordt ongereptheid bereikt. Dit vormt de kristallisatie of uniforme helderheid van de ziel. Je laat je afhankelijkheid los en al het andere wat je niet langer dient. Je wordt letterlijk opnieuw opgestart en opnieuw geprogrammeerd.

De taal van de hogere dimensies is heilige geometrie zoals je terugziet in bijvoorbeeld graancirkels. Ongereptheid is de geometrische helderheid van de ziel. Door je hiermee uit te lijnen wordt je kristallijn en bereik je steeds hogere niveaus. Dit kun je enkel bereiken door zelf te beslissen wie je bent, wat je gelooft en daar vervolgens naar te leven.

Soevereiniteit omarmen

De massa herkent of begrijpt haar ziel niet. De ziel van velen wordt gecontroleerd door het ego of de persoonlijkheid. Het hogere licht ontwaakt op de planeet, meer dan ooit tevoren, maar slechts 10 procent van de wereldbevolking is ontwaakt. Dat is voldoende om planetaire Ascentie te voltooien maar er moet nog veel gebeuren.

Accepteer alleen wat met je resoneert en geef je macht aan niemand anders. Kijk naar binnen en vindt met je eigen hart. Volg niet blindelings een goeroe, channeling of spirituele leider, maar volg jezelf. Meesterschap bereik je door de heilige soevereiniteit van jezelf te omarmen. Je bent hier om het onbekende bekend te maken. Het pad is niet makkelijk en gaat altijd door. In het zelfmeesterschap ligt een energie die zo krachtig is dat je alles in huis hebt om constant door te blijven gaan. Het bewustzijn verruimt zich eindeloos.

Je bent nooit alleen en je wordt altijd omarmd door aanwezigheid. Je hebt gekozen wie je bent en met een reden. Het bittere en lege gevoel van eenzaamheid leidt je naar de rijke oceanen van wijsheid die je helpen je eigen goddelijkheid te herontdekken.

Mensen die in deze turbulente tijden in eenzaamheid leven op Aarde hoeven niet aan zichzelf te twijfelen. Je bent niet alleen omdat je relatie stuk liep, je bent niet alleen omdat je geen partner kunt vinden, je hebt gekozen voor eenzaamheid omdat je ervoor koos om hoger te gaan, om je te richten op je innerlijke ziel.

Elke ziel gaat de Aarde in eenzaamheid binnen en verlaat de Aarde weer in eenzaamheid. Maar die eenzaamheid is een opening naar de ware aard van het meervoudige karakter van bewustzijn, naar het grotere deel van je, het deel wat geen eenzaamheid kent. Eenzaamheid bestaat enkel in dualiteit.

Bron: Welcomethelight.com



Bron: Niburu.nl

Voeg toe aan: