Zoeken
 


Mayakalender: De Derde dag van de Universele Cyclus is begonnen op 20 Mei, 2011

Laatste wijziging: vrijdag 20 mei 2011 om 17:02, 4327 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 20 mei 2011

Sinds negen maart 2011 zitten wij in de negende en laatste versnellingsfase waar de positieve en relatief negatieve ontwikkelingen veel sneller zullen opvolgen als daarvoor. Waar de dagen en nachten in de achtste versnellingsfase nog maar 360 dagen waren, is dat in de versnellingsfase waar we ons nu in bevinden nog maar 18 dagen per dag of nacht en dit is maar liefst een twintigvoudige versnelling. Dat betekend dus chaos afgewisseld met verlichtende momenten waar het bewustzijn van de mens als een raket omhoog schiet en de ontwikkelingen niet meer te houden zijn. Het is interessant om te weten dat het midden van deze dagen en nachten, de dieptepunten en hoogtepunten weergeven. Iets wat invloed heeft op wat de mens ervaart aan energie en beleeft in gebeurtenissen. Toen dag een begon (9 maart t/m 26 maart) vertegenwoordigde deze periode zoals de Maya’s dat zeggen "het zaden". Dat betekend dat de mensheid later mag oogsten wat deze gezaaid heeft en er energieën zijn opgestart die dat vertegenwoordigen.

 

 

Wij zijn nu ik dit artikel schrijf (20 Mei, 2011), begonnen aan de derde dag (20 mei - 06 juni, 2011) van de Mayakalender, wat staat voor 'Kiemen' van wat er geplant is: "de volgende fase van groei & ontwikkeling" en zo heeft iedere dag een andere fase van ontwikkeling. Deze fase zal meer positieve events met zich meebrengen, waar jij kansen voor jezelf en je omgeving mag scheppen. Opvallend is dat bij iedere cyclus altijd de vijfde nacht voor verwoesting zorgt, waardoor er een revolutionaire groei en ontwikkeling ontstaat wereldwijd. In deze laatste negende cyclus betekend dat voor ons dat dit valt in de periode van: 18 augustus - 04 september 2011. Waar in de zesde dag alles in bloei zal staan en de mens op de zevende dag eindelijk de wens in vervulling zal laten gaan en mag beginnen te bouwen aan een nieuwe toekomst.

 

 

 

RichardInsight



Bron: free-spirit-insight.nl

Voeg toe aan: