Zoeken
 


‘Disaster exercise’ bij inauguratie Obama; January Crisis — A Second 9-11?

Laatste wijziging: woensdag 14 januari 2009 om 16:32, 3422 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 14 januari 2009

 

Johnito bericht: Mike Rivero maakt ons attent op een AFP-nieuwsartikel, waarin aangekondigd wordt dat medewerkers van vertrekkend president Bush en gekozen president Obama deel zullen nemen aan een "rampenoefening". Dit gebeurt aan de vooravond van de machtsoverdracht, op 20 januari, waarbij veel topmensen uit politiek en bedrijfsleven aanwezig zullen zijn.

Dit vraagt om enige waakzaamheid, omdat A) 20 januari is genoemd als de datum voor een volgende ‘crisis’; en B) het houden van een ‘rampenoefening’ de vingerafdruk heeft van de eerdere false flag aanslagen 9-11 en 7/7. Op deze data werden ‘oefeningen’ gehouden die precies beschreven wat er in de aanslagen zou gaan gebeuren, wat veel verwarring opleverde voor leger, politie en hulpverleners.

Een nieuwe false flag aanslag wordt al jaren gewenst om een volgende oorlog te beginnen, waarschijnlijk tegen Iran of Pakistan. Daarbij zou de VS praktisch veranderen in een dictatuur wanneer de ‘Martial Law’ wetten worden ingezet die Bush en Cheney hebben voorbereid. De provocatie van Israel op Gaza zou als excuus kunnen worden genoemd voor een zogenaamde aanslag gepleegd door Iran of de ‘elementen’ in Pakistan die verantwoordelijk zouden zijn geweest voor de aanslagen in Mumbai. Die bijvoorbeeld een bom hebben gesmokkeld via de Somalische piraten. Verzin het maar.



Bron: spiritualchange

Voeg toe aan: