Zoeken
 


Waarschuwen nieuwe films en tv-series ons voor de komst van Planeet X?

Laatste wijziging: donderdag 23 juni 2011 om 09:57, 4793 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 23 juni 2011

Predictive Programming: Atoomaanslag 26 juni Berlijn? (vervolg) - Visioen 8 jarig meisje: Komst 'zwarte zon' in juli tijdens laatste vlucht Space Shuttle Atlantis.

In een opvallend groot aantal recente en nieuwe films en tv-series keren in diverse variaties dezelfde thema's terug: gevaar uit de ruimte, de openbaring van aliens, de verschijning van een planeet-X achtig hemellichaam en dramatische gebeurtenissen die onze hele wereld totaal veranderen. De afgelopen jaren constateerden we al eerder dat er sprake lijkt van 'predictive programming' door de machtselite achter de schermen, die op de hoogte zou zijn van wat er komen gaat en de wereldbevolking door middel van Hollywood rijp maakt voor de aanstaande komst van de New Age Nieuwe Wereld Orde.

De film '2012', gebaseerd op het veronderstelde -maar ondertussen zwaar betwijfelde- einde van de Maya kalender op 21-12-2012, zette de afgelopen jaren de toon van een lange serie bioscoopfilms over apocalyptische gebeurtenissen die op korte termijn de mensheid zouden gaan overspoelen. In hoeverre deze film over het einde van de wereld 'predictive' of 'voorspellend' is moet nog maar blijken, maar zeker is dat al in 2001 de aanslagen op 9/11 ruim een half jaar van tevoren vrijwel letterlijk werden voorspeld in de 'The X-Files' spinoff The Lone Gunmen.

Een invasie van onze planeet door aliens uit de ruimte en het einde van de wereld zijn al tientallen jaren regelmatig terugkerende onderwerpen. Het gaat dan ook te ver om de titels van alle relevante films en series te behandelen. In recente jaren viel met name de film 'Knowing' (2009) op, waarin een leraar (gespeeld door Nicolas Cage) ontdekt dat op een 50 jaar oud vel met cryptische codes de exacte datums van grote rampen worden voorspeld, inclusief de gehele vernietiging van het oppervlak de Aarde door een enorme zonne uitbarsting. Tevens komt er een soort 'opname' achtige gebeurtenis in voor. Daarnaast lijkt ook de olieramp in de Golf van Mexico (april 2010 - heden) in Knowing voorspeld te worden.

In 2009 en 2010 verschenen de eerste seizoenen van de remake van de in de jaren '80 geruchtmakende sf-serie 'V'. Net als in de kaskraker 'Independence Day' (1996) verschijnen er in 'V' plotseling gigantische ruimteschepen boven diverse Aardse metropolen. De 'aliens', die er van de buitenkant net als mensen uitzien, maken bekend dat ze 'in vrede' zijn gekomen om de mensheid van zijn enorme problemen af te helpen. Aanvankelijk is de wereld enorm enthousiast, totdat enkelen ontdekken wat de ware, duistere bedoelingen van de aliens zijn en daarom een verzetsgroep oprichten.

Ook in de film 'Skyline' (2010) vind er een invasie door aliens plaats. Van meet af aan is duidelijk dat ze kwaadaardig zijn. De agressief uitziende ruimteschepen die boven steden verschijnen zuigen duizenden mensen uit hun huizen en van de straten omhoog, opnieuw een gebeurtenis die sterk doet denken aan de leer van de 'opname' van de christelijke Gemeente. Dit jaar volgde wederom een 'alien invasie' film: Battle Los Angeles, en deze maand is in de VS de sf-serie 'Falling Skies' in première gegaan. Deze serie begint enkele maanden ná een invasie uit de ruimte, waarin aliens eerst alle stroom op de wereld uitschakelden om vervolgens complete steden te vernietigen.

Binnenkort komt er een intrigerende, op wilde complottheorieën gebaseerde 'invasie uit de ruimte' variant in de bioscoop: Iron Sky. In het jaar 2018 stijgen er honderden ruimteschepen op vanaf de achterkant van de maan. Inzittenden: de Nazi's, die in de Tweede Wereldoorlog een geheime basis op de maan zouden hebben gebouwd, en dan een nieuwe poging zullen doen om de wereld te veroveren.

Iets totaal anders is de humoristische sf-film 'Paul'. Ook deze film wordt gekenmerkt door een aantal 'eindtijd' thema's, zoals een ontsnapte, met genezende gaven behepte 'grey' alien die weer terug naar zijn eigen planeet wil. Wat in deze film vooral opvalt is het feit dat het christendom, het geloof in de Schepping en in God en de overtuiging van veel christenen dat aliens eigen demonen zijn compleet belachelijk wordt gemaakt, en dat een christelijke man als een gevaarlijke idioot wordt neergezet.

Planeet X in The Event
Zoals in 'V' zijn als mensen uitziende aliens ook het onderwerp in de nieuwe serie 'The Event', waarin een aantal opvallende parallellen te zien zijn met de 'echte' wereld, zoals een zwarte president die vanwege zijn charme is gekozen, maar later een veel harder gezicht opzet en toenemende aardbevingen over de hele wereld, die in verband staan met wat er in de laatste aflevering van het seizoen gebeurt (spoiler alert!:): het verschijnen van de planeet van de aliens aan de hemel - kortom: een planeet-X achtige gebeurtenis.

Recent hebben we diverse malen aandacht besteed aan de komst van komeet Elenin in de herfst van dit jaar (september-november). Veel onafhankelijke researchers geloven dat er sterke aanwijzingen zijn dat Elenin geen komeet is, maar een enorme exoplaneet of een bruine dwergster, die verantwoordelijk zou zijn voor het toenemende aantal zware aardbevingen. Als Elenin -'planeet X' of 'Nibiru' of 'Hercolubus'- in de herfst de Aarde dicht genaderd zal zijn, zal dit volgens hen leiden tot apocalyptische gebeurtenissen zoals een poolomkering, extreme wereldwijde aardbevingen en enorme vloedgolven die halve continenten zullen wegvagen.   De komst van dit hemellichaam, dat mogelijk net zo groot zou zijn als de planeet Jupiter, zou al in 1983 bekend zijn gemaakt in de Washington Post en New York Times. Toen wetenschappers eenmaal in de gaten kregen dat deze 'planeet X' in 2011 zo dichtbij de Aarde zou komen dat de hele wereld erdoor verwoest zou kunnen worden, werd verder nieuws sindsdien zorgvuldig uit de media gehouden. Zelfs nu het nog maar 3 maanden duurt voordat het object de Aarde dicht genaderd zal zijn, wordt nog altijd gesproken over 'komeet' ELEnin, waarvan de eerste drie letters een afkorting zouden zijn voor 'Extinction Level Event': een 'uitstervings gebeurtenis'.

Wordt in 'The Event' de mensheid inderdaad voorbereid op de komst van een enorme exoplaneet, 'planeet X'? Is dit zoals in de serie inderdaad de thuiswereld van een buitenaards, op mensen gelijkend ras? Is komeet Elenin 'planeet X', en zo niet, verschijnt het onheil aankondigende hemellichaam dan mogelijk toch in 2012 of in een later jaar? (1)

Visioen van Zwarte Zon in juli

Op diverse christelijke sites wordt de laatste week een (verondersteld) visioen van een 8 jarig meisje besproken, waarin ze gezien zou hebben hoe er in juli, tijdens de laatste ruimtereis van de Space Shuttle Atlantis, een 'zwarte zon' aan de hemel zal verschijnen, en er een ander hemellichaam -mogelijk een maan van de zwarte zon- tegen de maan zal botsen, waardoor enorme rotsblokken op de Aarde zullen neerstorten die talloze steden zullen verwoesten en onze planeet letterlijk zullen doen waggelen.

Het meisje zou in haar droom één van de astronauten van de Atlantis hebben herkend, en zei dat er gebouwen op de maan staan waarin zowel mensen als 'grey' aliens leven. Vlak voordat de meteorieten de Aarde raken zag ze Jezus te midden van twee engelen, en werd er een grote shofar (bazuin) geblazen waarna de in de Bijbel beloofde opstanding der doden plaatsvond (2).

Melancholia, Another Earth, Polar Storm
De nieuwe film Melancholia concentreert zich vooral op de psychologische schok en de veranderingen die mensen ondergaan als blijkt dat er een verborgen planeet van achter de zon vandaan komt die de Aarde dreigt te raken, waardoor alle leven zal worden uitgeroeid. Another Earth gooit het over een andere boeg: de planeet die in deze film aan de hemel verschijnt is de Aarde zelf, die een complete kopie is van onze Aarde - inclusief alle bewoners.

Tenslotte laat de rampenfilm Polar Storm zien wat er kan gebeuren als het magnetische veld van de Aarde -dat in werkelijkheid inderdaad aan het afnemen is- totaal instort. Net als in 'The Event' komt in deze film een zwarte Amerikaanse president voor, en net als in 'Knowing' is de zon de grote veroorzaker van onvoorstelbare verwoestingen.   Atoombom in Berlijn? Aanstaande zondag 26 juni kunnen we zien of er in allerlei tv-shows, krantenartikelen, reclame- en promotiefilmpjes opnieuw sprake was van 'predictive programming' aangaande een false-flag aanslag met een kernbom tijdens de openingswedstrijd van het WK-vrouwenvoetbal in Berlijn. Ene Turkistanwolve heeft op zijn YouTube kanaal allerlei filmpjes, commercials, clips en fragmenten -waaronder opnieuw uit de eerder genoemde film 'Knowing'- verzameld met verborgen aanwijzingen dat deze aanslag, dat hij het 'mega ritueel van 2011' noemt, inderdaad voorbereid wordt.

Juist gezien het grote aantal opvallende aanwijzingen lijkt het eigenlijk onwaarschijnlijk dat er aanstaande zondag daadwerkelijk een (atoom)aanslag in Berlijn zal plaatsvinden. Het kan echter ook zijn dat, naarmate de mensen meer geconditioneerd zijn door de media, de aanwijzingen doelbewust opvallender worden gemaakt, als een soort brutaal staaltje machtsvertoon van de elite achter de schermen, om te laten zien dat niets of niemand de komende New Age Nieuwe Wereld Orde nog kan stoppen.   Of er ook maar iets van de bovenstaande, vooralsnog fictieve gebeurtenissen realiteit wordt moet natuurlijk nog maar blijken. Het is het veiligst te stellen en te denken dat het WK in Duitsland zonder incidenten zal verlopen en Elenin straks inderdaad een gewone komeet zal blijken te zijn, die geen enkele impact op de Aarde zal hebben. Niettemin wordt het steeds meer mensen duidelijk dat we al lang niet meer in 'veilige' tijden leven en dat de situatie in de wereld er niet beter op lijkt te worden. Ook zonder atoomaanslag en 'planeet X' is het vrijwel zeker dat we spannende en in sommige opzichten angstaanjagende jaren tegemoet gaan.


Xander

(1) Examiner
(2) Tribulation Now



Bron: xandernieuws

Voeg toe aan: