Zoeken
 


Zuid-Frans dorp wordt dol van apocalyps-types

Laatste wijziging: woensdag 13 juli 2011 om 09:44, 3474 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 13 juli 2011

BUGARACH - Bewoners van een klein Zuid-Frans gehucht worden belaagd door een groeiende groep mensen die menen dat het dorpje als enige overblijft bij het vermeende einde der tijden in 2012.

Het dorpje bevat nu vele nieuwkomers die geheel in het wit zijn gekleed. Ze geloven dat een nabijgelegen rots een basis is voor buitenaards leven.

De bewoners van Bugarach worden horendol van de nieuwkomers. ''Die idiote profeten uit de hele wereld hebben van onze berg een soort ufo-garage maakt'', zei burgemeester Jean-Pierre Delord. ''Het lijkt grappig, maar zij zijn bloedserieus''.

De nieuwkomers menen dat op 21-12-2012 de berg opengaat voor andere werelden ofwel dat buitenaardsen hun toevlucht zoeken tot de ufo-basis.

''De buitenaardsen komen snel. We moeten ons voorbereiden voor hun komst'', zei de 42-jarige Kean, die uit Nederland naar het dorp is gereisd om de buitenaardsen te begroeten.



Bron: nu.nl

Voeg toe aan: