Zoeken
 


Jan Smit, de man achter De DUO Kruidenelixer

Laatste wijziging: woensdag 6 mei 2009 om 17:38, 2390 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 6 mei 2009

 
Op 22 januari 2007 verscheen er een artikel in het Dagblad van het Noorden betreffende DUO Kruidenelixer een elixer bestemd voor dieren bestaande uit 120 tot 130 verschillende in Duitsland gecertificeerde en wettelijk toegestane kruiden, waarvan de heer Smit zelf heeft uitgezocht wat de juiste verhoudingen zijn. Het product bevat geen kunstmatige of synthetische producten en is dus voor honderd procent puur natuur. Het is geen medicijn en ook geen vervanger van medicijnen. Veel belangrijker dan medicijnen zijn in zijn overtuiging de natuurlijke stoffen. Elke dag een kop brandnetelthee per persoon is een welbehagen voor ons lichaam je leven lang. Alles wat groeit en bloeit en organismen bevat heeft deze nodig. Door medicijngebruik worden natuurlijke stoffen afgebroken. Het Kruidenelixer houdt de organismen schoon.

Het interview met de heer Smit vond plaats op 19 december 2008, inmiddels is de DUO Kruidenelixer niet alleen goed voor dieren maar ook voor mensen.

In 1955 werd de heer Smit zijn enthousiasme aangewakkerd door de buren, achter in de tuin groeiden allerlei planten waarvan de buurvrouw hem uitleg gaf waar het goed voor is. Deze enthousiasme is nooit weggegaan, altijd is hij blijven geloven dat we het meer in de natuur moeten zoeken dan in medicijnen. Via boeken is zijn interesse gaan groeien en in 1978 is hij begonnen met het ontwikkelen van de Kruidenelixer. Het is een lang proces geweest om met de juiste kruiden, de juiste combinatie de gewenste werking te krijgen.

Zijn allergische reactie op medicijnen maakten de heer Smit alleen maar meer besloten om de Kruidenelixer te maken. Naast zijn allergie kreeg hij op 14 jarige leeftijd Fibromyalgie. De doorbloeding was een probleem hij had het vaak koud. Een probleem bij allergie is dat geen enkele medicijn helpt wanneer er een tablet naar binnen werd gewerkt stond het hele lichaam op zijn kop. Vroeger moest hij thuis altijd melk drinken wat achteraf niet goed was. Hij was allergisch voor melk. In 1990 moest hij regelmatig voor behandelingen naar internisten, longartsen en cardiologen. Hij kreeg ook last van Astma (C.O.P.D.) ziekte van de alvleesklier en Boezemfibrilleren.

In het ziekenhuis gaven de artsen steeds medicijnen, medicijnen die geen enkele positieve resultaten gehad hebben, in zijn woorden "integendeel!". De Fibromyalgie werd goed behandeld via een arts in Zwitserland Prof. Dr. Johann Bauer. Na 2 operaties gaat dit stukken beter. Helaas wil het ziekenfonds dit niet vergoeden. Het lijkt erop dat de kennis om deze ziekte te behandelen niet in Nederland aanwezig is en men het met medicijnen wil bestrijden.

De successen van Duo Kruidenproducten stapelen zich op. Was het eerst speciaal voor dieren, zowel de huisdieren als bij nutsbedrijven, ook het later ontwikkelde elixer voor mensen werpt zijn vruchten af. De oorzaak waarom deze Kruidenelixer zo goed aanslaat zit vooral in het gegeven dat deze Kruidenelixer een uitstekende aanvulling is op dagelijkse voeding. Onze voeding geeft tekorten, te zien die juist door het gebruik van de elixer prima worden aangevuld.

Een voorbeeld uit eigen ervaring;

Als producent van het elixer (J. Smit) moest ik op 15 oktober 2008 voor een controle naar de longarts, prof. Postma, in het UMCG te Groningen. Zij is bijzonder verbaasd over de bijna 100% verbetering van mijn longen na de laatst gehouden controle, dit was ongeveer een jaar geleden. Ik heb aangegeven dat ik mijn elixer gebruik als aanvulling en daarop stelde zij mij de vraag of ik haar het elixer voor onderzoek ter beschikking wilde stellen, waarin ik vanzelfsprekend heb toegestemd.

Mijn bijna 100% verbetering noemde zij spectaculair, echter geen toeval! Van zowel gebruikers in de dierenwereld als recentelijk ook de "menselijk" fles komen veel lovende reacties over de DUO Kruidenproducten.

De eerste fles voor dierengebruik is bijna hetzelfde als de elixer voor de mensen. De stoffen in de elixer voor mensen zijn aangepast tegen bepaalde ziektes. Het belangrijkste is je lichaam te reinigen met de kruiden. En je bouwt je organen er mee op! In ons dagelijks leven eten we te veel, te vaak schadelijk voedsel wat niet bevorderlijk is voor ons lichaam.

Er komt in de toekomst een boek uit, (drukkerij Alma uit Groningen). Er is hoop dat het begin maart 2009 gereed zal zijn. De titel wordt Fibromyalgie! Een groot gedeelte van het boek is met samenwerken van Prof. Dr. Johann Bauer (Italiaan), vertaald in het Nederlands. Hoe is de vertaling van de huisarts? Niemand die kan helpen? Dokter Bauer heeft Jan Smit 2x geopereerd 1x 2 jaar terug en 1 operatie afgelopen februari 2008. Er wordt aan de hand van symptomen gekeken welk gebied onder handen moet worden genomen.

Voor meer informatie betreffende de DUO Kruidenelixer of heeft u vragen aan de heer Smit?
U kunt hem bereiken op telefoonnummer: (0598)612217.

Voor bestellingen kunt u gaan naar Traseco.nl of naar fytototaal.nl



Bron: Maxinews.nl

Voeg toe aan: