Zoeken
 


Huis van Oranje en het olgacom project

Laatste wijziging: maandag 9 januari 2012 om 20:19, 9136 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 9 januari 2012

Het Olgacom Project is een samenwerkingsverband tussen de groot-industrële bedrijven Sinochem (China), Monsanto (USA) en DSM (Nederland). In verband met ons onderzoek naar de oorzaken van allerlei theoriëen omtrent de beruchte dagelijkse “chemtrails” hebben we het Olgacom Project in verbinding gebracht met het “koningshuis”, beter gezegd, Huis van Oranje B.V. Omdat in Polen dramatisch veel wordt geëxperimenteerd met het dumpen van chemische substanties in de atmosfeer, zijn er mensen opgestaan die naar verbindingen hebben gezocht en het waarom van deze praktijken.

De verbindingen die ons opvielen waren die van het bezoek in 2011 van het duo WaMax aan Vietnam, samen met landbouw secretaris Henk Bleker, de subsidie-goochelaar. Waar wij moeten geloven dat dit gezelschap schoon water aanprijst, is de werkelijkheid volgens de onderzoekers geheel anders. Doordat het Huis van Oranje B.V. (bijna) overal met aandelen in betrokken is, komen we ze uiteraard bij vrijwel alle oude nederlandse ondernemingen tegen. Eén daarvan is “Koninklijke” Philips, welks dochter Duphar ooit producent was van het beruchte “Agent Orange”, door de Amerikanen gebruikt om de jungle in Vietnam te ontbladeren. Het gezelschap op handelsmissie zal wel geen polshoogte hebben genomen in de getroffen gebieden, gelijkend op maanlandschappen en bewoond door nog steeds doodzieke mensen. Zij gingen wel een kijkje nemen in Shanghai, alwaar ze zich op de hoogte hebben gesteld van het Olgacom Project, een onschuldig lijkend cateringbedrijfje. In werkelijkheid dekmantel voor een geheel andere activiteit: klimaatverandering, wat weer een dekmantel is voor misdaden tegen de mensheid en de natuur. Alenka Wacek, de maker van onderstaande video-documentaire aan het woord: “I HAVE WORKED FOR OLGACOM, I KNOW WHAT THEY ARE DOING. PLEASE HELP TO STOP OLGACOM GEO-ENGINEERING IN POLAND AND VIETNAM”



Bron: herstelderepubliek

Voeg toe aan: