Zoeken
 


15-jarige stort te pletter na F*** the system-tweet

Laatste wijziging: zondag 1 april 2012 om 21:24, 3269 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 1 april 2012

Een Britse schooljongen is afgelopen weekend op een mysterieuze manier overleden in Dubai. Harry Harling viel elf verdiepingen naar beneden op een bouwwerf na een nachtje fuiven in de stad. De vijftienjarige jongen was zaterdagochtend vroeg gescheiden geraakt van zijn vrienden en stuurde vlak voor zijn dood nog een vreemde tweet de wereld in.

De Brit Harry Harling woonde al negen jaar met zijn expatfamilie in de Verenigde Arabische Emiraten. In de uren voor zijn dood liet hij een spoor van cryptische tweets achter. Hij stuurde onder andere 'Biertjes en zonnen met de jongens, net wat ik nodig heb' en 'F*** the system'. Het is niet duidelijk waar de vijftienjarige aan alcohol geraakt is, aangezien je in Dubai pas mag drinken vanaf je 21ste én alcohol alleen te krijgen is in hotels.

Een van zijn vrienden schreef na zijn dood op Facebook: 'Vriend, het spijt me zo. Ik had je vrijdag nooit alleen mogen laten. Ik had bij je moeten blijven tot de taxi er was. Ik hoop dat je me kan vergeven.' Waarop een andere vriend antwoordde: 'Iedereen vraagt zich af hoe we dit hadden kunnen voorkomen, maar je mag jezelf de schuld niet geven.'

De politie onderzoekt hoe de rugbyfan op het balkon dat uitkeek over de bouwwerf geraakt is, maar zijn dood wordt niet als verdacht beschouwd.



Bron: spinfo

Voeg toe aan: