Zoeken
 


De Natuurlijke Tijd 16 t/m 28 mei

Laatste wijziging: maandag 21 mei 2012 om 22:34, 3191 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 21 mei 2012

De oude Maya cultuur uit Mexico en Guatemala heeft prachtige kennis achtergelaten over de sterren en de kalender. Omdat wij van HappyNews ook graag de eenheid met de natuur willen herstellen, plaatsen we hier, in samenwerking met Maya Tzolkin, om de 13 dagen een nieuwe Wavespell. Elke dag heeft een eigen energie gebaseerd op een combinatie van een Zonnezegel, met namen als Draak, Wind, Krijger en Adelaaar en een Toon. De Tonen lopen van 1 tot en met 13. Zo’n periode van 13 dagen wordt een Wavespell genoemd – golfbetovering – omdat er 13 dagen een bepaalde energie is, die bepaald wordt door de eerste dag van een Wavespell. Ook als je geen enkele weet hebt van het bestaan van Wavespells zijn ze er, net zoals de seizoenen van het jaar er gewoon zijn. Kijk maar eens of je het gaat herkennen in je leven. In het 13 Manen Werkboek staan speciale notitiepagina’s zodat je jouw ervaring tijdens de wavespells kunt bijhouden.

Gele Ster Wavespell
kin 248 t/m 260
16 t/m 28 mei

Naar buiten stralen / natuurlijke orde
Schoonheid, Mooier maken, Kunst

Zegel Ster: Ster is een aangeboren gevoel voor harmonie en de wil om alles tot schoonheid te transformeren. Met één vingertip kan Ster net dat ene toevoegen waardoor de meerwaarde ontstaat. Creatie wordt tot kunst en straalt schoonheid te wereld in.

Ster Wavespell: Het is de laatste Wavespell van de Tzolkin en dat is natuurlijk niet voor niets. Met de energie van de Ster kun je de puntjes op de i zetten, de laatste hand leggen aan je schepping, zodat het een kunstwerk wordt. De schaduw van de Ster is tegenstand of verzet. Deze dagen kun je veel weerstand ondervinden of opzoeken. Je zult veel bezig zijn met je omgeving en weinig contact hebben met je binnenwereld. Straal af en toe even naar binnen om het ook daar licht te maken! Wees Kunst!

 

 

 



Bron: happynews.nl

Voeg toe aan: