Zoeken
 


Ingeënte kinderen tot vijf keer vaker ziek dan niet-gevaccineerde kinderen

Laatste wijziging: vrijdag 22 juni 2012 om 20:05, 3258 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 22 juni 2012

Uit grootschalig nog lopend onderzoek blijkt dat gevaccineerde kinderen twee tot vijf keer meer kinderziektes, aandoeningen en allergieën hebben dan niet-gevaccineerde kinderen.

De studie vergeleek in eerste instantie niet-gevaccineerde kinderen met 17.000 deelnemers aan een Duits gezondheidsonderzoek door KiGGS.

Het onderzoek is gestart door de Duitse homeopaat Andreas Bachmair. Op de website van VaccineInjury kunnen ouders van gevaccineerde kinderen meedoen aan de studie. Tot nu toe zijn er meer dan 11.000 respondenten waarvan de meesten afkomstig zijn uit de Verenigde Staten.

Enorme verschillen

Kinderziektes die vaak worden gemeld door respondenten zijn astma, tonsilitis, chronische bronchitis, bijholteontsteking, allergieën, eczeem, oorinfecties, diabetes, slaapstoornissen, bedplassen, dyslexie, migraines, hyperactiviteit, ADD, epilepsie en depressie.

In 1992 deed een Nieuw-Zeelandse onderzoeksgroep een studie (pdf) onder 245 gezinnen met in totaal 495 kinderen. Het bleek dat 226 kinderen waren gevaccineerd, tegen 269 kinderen die niet waren ingeënt.

De verschillen waren enorm. Niet-gevaccineerde kinderen bleken veel minder vatbaar voor kinderziektes dan gevaccineerde kinderen.

Gevaarlijk

In de Nieuw-Zeelandse stad Christchurch op het Zuidereiland bleek uit onderzoek onder kinderen die in 1977 of later waren geboren dat geen van de niet-gevaccineerde kinderen last had van astma, terwijl bijna een kwart van de ingeënte kinderen op 10-jarige leeftijd werd behandeld voor astma.

Veel ouders die hun kinderen niet lieten vaccineren gaven als reden dat vaccineren gevaarlijk is en dat het immuunsysteem van nature beschermt tegen aandoeningen.

Dogma

Immunoloog Dr. Tetyana Obukhanych, auteur van het boek Vaccine Illusion, heeft zich tegen het dogma van haar medische opleiding en achtergrond gekeerd. Ze legt uit dat vaccins mensen niet immuun kunnen maken voor ziektes.

Ook Tom O’Shea, auteur van Vaccination is Not Immunization, doet onderzoek naar vaccinaties. Hij laat ouders van niet-gevaccineerde kinderen een email sturen waarin ze de gezondheid van hun eigen kinderen vergelijken met kinderen uit gezinnen die wel kiezen voor vaccinatie.

Bron: Naturalnews.com



Bron: niburu.nl

Voeg toe aan: