Zoeken
 


Reporter klapt uit de school en geeft toe Al het nieuws is nep!

Laatste wijziging: dinsdag 14 oktober 2014 om 09:04, 2793 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 14 oktober 2014

Een top Duitse journalist en redacteur Dr Udo Ulfkatte is zojuist openbaar gegaan met een aantal schokkende bekentenissen. Hij heeft in feite toegegeven wat ieder van ons die de alternatieve media zoals World Unity lezen al een lange tijd weten, en dat is: De gehele mainstream media is totaal nep! Hij ging in een zeer gedetailleerde monoloog in deze video hierop in en klapte uit de school over alles! Hij sprak over hoe de CIA controle krijgt over alle belangrijke journalisten. Hij is ziek van het liegen en besloot openbaar te gaan met alles wat hij weet. Hij had al drie hartaanvallen achter de rug en besloot dat het hem niet meer kon schelen wat ze met hem zouden doen! Hij is een echte held in mijn boek!

Dit is een geweldige video, die gedeeld moet worden met ieder mens die nog niet is wakker geworden en nog steeds gelooft, dat alles wat ze zien op Fox News en de rest van de media-fraude waar is! Voor het eerst in de geschiedenis is er een bekende journalist naar voren getreden, heeft zijn hoofd boven het maaiveld uitgestoken, en vertelde ons alle geheimen! Ons reguliere nieuws is volledig nep en hij vertelt je hoe het werkt! Help ons deze video viraal te laten gaan!



Bron: worldunity.me

Voeg toe aan: