Zoeken
 


Nieuwetijdskinderen

Laatste wijziging: dinsdag 3 februari 2009 om 23:36, 2089 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 3 februari 2009

Nieuwetijdskinderen zijn Sterren Kinderen of Indigo Kinderen of Kristalkinderen.

Dit geldt bijna voor iedereen, dat je nog in je 4de EGO bewustzijn zit, dan ben je NIET beschermd omdat je eigen EGO niet beschermd is op een laag 4deChakra bewustzijn. Breng dus ook je eigen EGO weer terug IN je hart en dan ben je weer beschermd en dit mag iedereen voor zichzelf gaan doen. Dan heb je geen emoties meer, dan voel je weer eerlijk met je hart gevoelens verbonden. Je bent meer dan een EGO. ZET je EGO terug IN je hart waar een EGO hoort te ZIJN. Dan ben je niet zo overgevoelig meer voor emoties. Teruggaan naar je hart is teruggaan naar je 5de Bewustzijn.


© www.hostdrjack.com

NTK mogen familiekarma begrijpen, die ze soms hebben meegekregen bij hun geboorte. Zij werden geboren met een hoger bewustzijn en zij hoeven alleen problemen van vroeger te begrijpen en los te laten, zodat ze hun jeugd ook leren begrijpen. Deze ''leringen'' zijn speciaal bedoeld om er ervaringen mee op te doen, zodat zij anderen die ook bepaalde problemen hebben kunnen begrijpen en helpen. Zij zijn ''terug'' naar de Aarde gekomen om anderen met hun karma te helpen. Familie staat vaak op een ander niveau en zijn geestelijk en dit is spiritueel nog niet open voor veranderingen en daar komen de NTK meehelpen.

Het enige probleem dat alle NTK hebben is dat zij problemen hebben met hun gevoelens. Deze lage mentaliteit 3de Dimensie van bewustzijn begrijpen ze niet en daarom zijn ze zo overgevoelig, er is zoveel leed op Aarde en ze komen om te helpen en kunnen niets doen. Emoties kunnen ze dan moeilijk onder controle brengen, daarom zijn deze mooie mensen onbegrepen overgevoelige mensen kinderen. Zij kunnen niet met bepaalde emoties omgaan, dit verward hen erg, zij begrijpen die emoties niet en nemen deze ook nog eens over van anderen. Daarom ga ook weer terug naar je 5de hart bewustzijn dan ben je ook weer beschermd.

Het lijkt alsof deze NTK veel problemen hebben, maar dit zou niet zo mogen zijn. Omdat zij al met een véél hoger bewustzijn geboren worden, dan een normaal mensenkind. Zij hebben wel bepaalde spirituele gaven en weten veel, alleen kunnen ze dit ''weten'' deze kennis nog niet herinneren. Dit herinneren zal steeds meer komen, zodra zij eindelijk teruggaan naar hun 5de hart bewustzijn.

Op school doen ze het redelijk, maar kunnen uitblinken in een bepaald subject. Het zijn geen groepskinderen, anderen merken dat zij ook anders zijn. NTK zijn nu hier op Aarde als volwassen mensen om andere mensen die nog niet zo ver zijn met spiritualiteit te helpen. Dit bestaat uit geestelijke wijsheid te verspreiden. Zij hebben het er vaak moeilijk mee dat ze zo anders zijn dan anderen.

Ze lijken veel op elkaar, alleen de Sterrenkinderen gaan gemakkelijker door het leven. De Indigo's, zitten vaak helemaal vast in hun emotionele overgevoeligheid en komen pas op een latere leeftijd in balans en zijn op andere tijden naar de Aarden gekomen. De NTK zijn vaak héél goed voor de WWW ''Internet''.

NTK kunnen ook een Overziel bewustzijn hebben, betekent dat zij anderen beter begrijpen dan die persoon zichzelf begrijpt. Ze begrijpen alles eerder, omdat ze een extra bewustzijn hebben om familie karma mee te zuiveren. Daarom komen juist deze NTK bij ouders die niet bij hun passen, maar deze NTK komen hun helpen en dit wordt ook niet begrepen van beide kanten dan volgt er een splitsing. Dit is jammer, want NTK komen om familiekarma te reinigen. Deze NTK kunnen moeilijk werken onder een baas, want zij hebben hun eigen ideeën. Daarom werken ze meestal voor zichzelf of hebben een baan met veel vrijheid.

Stop deze kinderen of volwassen niet in een hokje, maar laat hun juist apart werken voor hen. Zij hebben die wijsheid al in zich zitten, vaak zijn anderen jaloers op hen. We kunnen gemakkelijk met jongere NTK communiceren net zo als bij volwassen mensen, ze begrijpen dit soms nog beter als wij zelf denken.

Soms hebben ze geluk en komen bij een ouder die ook een NTK is. Niet beide ouders hoeven spiritueel begaafd te zijn om zo'n kind te hebben, vaak is alleen de vader of alleen de moeder begaafd, het kan ook van beidde kanten en dan hebben ze geluk gehad. Zie deze mooie NTK als de boodschappers voor onze toekomst. NTK maken het voor zichzelf vaak zo moeilijk omdat zij emoties van anderen overnemen en worden zelf ook emotioneel, laat los je bent je eigen baas.

Zet ook je EGO weer terug in je hart, daar hoort een EGO en dan ben je ook weer beschermd. Dan kun je weer voelen met je hartgevoelens. Bescherming vind je alleen IN je eigen hart, zo bescherm jezelf voor anderen mensen hun emoties. Begrijp je bent veel meer dan een EGO, daarom zet je zelf weer sterk in je hart.



Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: