De Telegraaf verwijdert artikel over vaccinatie-complot

Laatste wijziging: woensdag 13 januari om 20:36, 4460 keer bekeken
 
Groningen, woensdag 13 januari 2010

De Telegraaf verwijdert artikel over vaccinatie-complot reeds vrijwel direct van de site * Osterhaus, Klink en Coutinho moeten per direct worden vastgezet als criminelen * Crisis in de gezondheidszorg en in vertrouwen in overheid naar climax

Wat dient een volk te doen met een overheid die als een ware criminele organisatie bevriende farma-ondernemers miljarden laat verdienen waarbij het eigen volk wordt opgeofferd als laboratorium-ratten? Wat met ‘wetenschappers’ als Ab Osterhaus  en Roel Coutinho die het volk met hun arrogante tronies waarschuwen tegen ‘indianenverhalen’ terwijl ze zelf de ene leugen na de andere debiteren en hun eigen zakken op schaamteloze wijze vullen? Wat met een minister als Ab Klink die een kamerdebat over de ‘vermeende belangenverstrengelingen’ van Osterhaus saboteert opdat het vaccinatie-complot ongestoord van worden uitgerold? Wat met media zoals het programma van Pauw en Witteman dat zich als hoeren voor het karretje laat spannen van voornoemd complot en alle regels van journalistiek schendt? Lees hier alle backgounds over het grootste complot uit de menselijke geschiedenis en kijk vooral ook naar de video van Al Jazeera. Intussen dienen we massaal aangifte te gaan doen tegen de criminelen Ab Klink, Ab Osterhaus en Roel Coutinho. Misschien dat het OM dat zojuist is ontmaskerd als de grote beschermheer van falende artsen nu wel in beweging komt. Bizar: De Telegraaf heeft het bericht over het vaccinatie-complot enkele uren op de site gehad, maar het daarna direct verwijderd. We hebben geen screenshot kunnen maken, maar poster Charles heeft (een deel van) de tekst:

‘Mexicaanse griep was geen pandemie’
AMSTERDAM – De Nederlandse regering heeft zich tijdens de bestrijding van de Mexicaanse griep ten onrechte miljarden uit de zak laten kloppen door de farmaceutische industrie. Dat zegt Wolfgang Wodarg, hoofd van de Europese Gezondheidsraad.
Volgens hem had de uitbraak van de Mexicaanse griep nooit de status van pandemie mogen krijgen, meldt Spits. Wodarg denkt dat hiertoe toch besloten is onder druk van de farmaceutische industrie.

Bron: Telegraaf.



Bron: klokkenluideronline.nl